Wednesday, August 8, 2012

A little update..


Been busy..yeah quite busy..now I can say that I'm comfortable with my training. Everyday I keep repeating same routine but I do enjoy it.

Okay nak tukar BM huhu..lama gak x online sebenarnya. Tadi baru tengok graduation list. Woah rasa syok plak bila nampak nama sendiri (^-^)

Tengok flow nak buat clearance pun rasanya macam xde masalah tapi nak g clearance tu je yang xtau bila..huhu tengah training ma..susah skit nak mintak cuti tapi disebabkan aku pernah sebut hal ni kat trainer aku ari tu rasanya xde masalah kot. insyaAllah.

Skang ni kawan2 sekerja aku kira okay la..semua jenis sengal2 alam dan boleh dibawa bergurau..so aku kekadang jadi passive skit..hmm bukan apa kekadang aku x reti nak masuk macam mana dalam perbualan diorang..tapi overall aku suka berkawan dengan diorang.

InsyaAllah aku akan hit the floor on 1st October 2012..meaning that I'll interacting with customer from Singapore on that particular day..hopefully everything will be just fine..

Okay la aku rasa ni je kot yang aku boleh update buat masa skang..insyaAllah aku akan update lagi.
(^-^)

No comments:

There was an error in this gadget