Friday, August 24, 2012

Clearance!!

xallthey.png

Yeah clearance~ insyaAllah minggu depan hari Isnin aku akan balik Kuantan sekejap untuk clearance mahallah dan finance. Ni pun dapat cuti lepas merayu kat trainer..senang settlekan cepat so x payah fikir apa2 dah (^-^)

Isnin ni insyaAllah aku tumpang Wani..Su dengan Jed pun ikut skali..huhu senang sebab semua pun geng2 Rawang..hehe Su je jauh skit...kitorang konvoi skali dengan Rubiah huhu~ aih lama x jumpa mereka2 (kecuali Jed sebab rumah kitorang dekat ma~)

Settle konvoi ni kiranya lepas tu tunggu masa nak convo la pula..nasib baiklah convo hari Ahad bolehlah kaum kerabatku datang muahahaha (yelah sangat)...

Ntah apasal..tiap kali nak update mesti hilang idea padahal dalam train ke apa banyak je idea nak update..xpela..nanti kalau ade benda nak update aku update lagi (^-^)

No comments:

There was an error in this gadget