Monday, October 15, 2012

Blackberry dan PVR

So what's the relation between those two?

Nothing~

Okay change back to Malay~zuuushh!


Blackberry Curve C8500 merupakan hadiah yang aku dapat from.....? Haha saje buat suspend tapi tak sangat la kan? Okaylah aku dapat sebab consistent bayar bill streamyx tiap2 bulan..eleh bagi la BB Bold kan? Barulah best skit..huhu memang tak bersyukur punya budak! Baiklah..tapi terus terang aku cakap aku pakai hp tu tak sampai sehari pun sebab beberapa jam selepas sakit kepala tak reti nak handle BB, terus aku hadiahkan BB tu kat ayah aku~ hehehehehe~ senang cakap aku guna hp untuk call dan sms je maka aku tak suka meng'complicated'kan benda yang senang...sekarang ayah aku pakai BB tu dan dia pula yang sakit kepala heheehe..takpe2 ramai yang sedia membantu kan ayah? hehehe~


PVR...Astro kat rumah aku dah ditukar kepada PVR. Dengan seronoknya aku record segala anime yang aku nak tengok petang semalam hehee~ tetiba tengah record aku tanya ayah aku, "Ayah macam mana nak tengok cerita yang kita dah record?" Ayah aku terus geleng kepala..huhu sebenarnya time orang tu dok pasang segala benda aku dok berkurung dalam bilik sebab malu + malas nak keluar hehee~ maka aku teruskan record cerita..macam mana nak tengok tu nanti2 la aku cari huhu..tapi takdela lama sangat sebab sekejap tu aku tengok balik manual PVR tu dan buka user guide~malam tu habis je tengok berita pukul 8, terus je aku tengok balik semua anime yang aku record huhu TV tu milik aku malam tadi muahahaha~alang2 dah cuti segalanya maka gunakan segala peluang yang ada huhu~aku record anime Sket Dance dengan K kat Animax huhu best~ terus hilang gian aku yang dah lama tak ber'anime' ni..

Sekarang ni..huhu aku update blog sambil makan kuih bulan inti Jade Custard yang sebenarnya aku nak bagi kat seseorang time convo hari tu tapi lupa nak bawa sebab kelam kabut sangat dipagi convocation hari tu huhu~

Jade Custard Mooncake and my beloved hp hoho~

No comments:

There was an error in this gadget