Wednesday, December 12, 2012

Gagman or Singer?

Madam Jeong and Brownie
Kalau korang suka tengok Gag Concert kat channel KBS mesti korang tau segment2 yang ada dalam Gag Concert tu kan? Antara segment yang aku suka Madam Jeong, Brave Guys dan Dignity of a Beggar. Seronok tengok sebab lawak dorang memang fresh dan kadang2 buat kte terfikir..

Ada gak segment yang dedahkan trick2 lelaki curang, perbezaan dalam drama dan kehidupan harian dan macam2 lagi la~

Brave Guys
Oh yang xleh blahnya, pelawak untuk segment Brave Guys ni ada keluarkan lagu dorang sendiri. Ada dua lagu dorang yang baru keluar baru2 ni dan suara mereka semua boleh tahan la..yang paling menonjol mestilah vocalist dia Shin Bora. Dia sorang je perempuan tapi pengaruh dia memang besar huhu..suka tengok segment break up dia hahahah~Jung Tae Ho yang melakonkan watak Madam Jeong pun merupakan salah satu ahli Brave Guys (^-^)

Ok nah sila la tengok MV Brave Guys yang best huhu~





No comments:

There was an error in this gadget