Sunday, December 2, 2012

Stuck

Teringat plak kat satu kejadian yang berlaku 3 bulan lepas..ini terjadi

Damn it!
gambar hiasan
Ye bag aku stuck kat pintu automatik LRT waktu pagi time orang dok rushing nak g keja..huhu sadis woo..walaupun xdela stuck macam kat gambar diatas tapi malu itu...waa teramat sadis..aku stuck sebab time pintu nak tutup, aku bantai lari nak masuk gak sebab malas menunggu tren lain...paling sadis, ramai pula dalam train time tu dan nasib baik la dorang x gelakkan aku..huhu~

Tapi..

Malu itu menyengat sampai skang woo..time tu ramai gak yang cuba tolong nak tarik bag tu hehehe mesti huduh permandangan bag stuck dari luar LRT hehheh~ setelah beberapa kali cubaan menarik, akhirnya bag tu dapat ditarik masuk..huhu thanks la kepada mereka2 yang menolong ketika itu~  (#>O<#) malunya~


2 comments:

perindu_خلافة said...

nice..
situasi yang sama, tapi rizQan punya level up sikit ^_^

Norlyana Nasrin said...

@perindu_خلافة
eh??!! macam mana tu? hehehe cube cite~

There was an error in this gadget