Sunday, February 10, 2013

Happy CNY


Semalam baru la aku dapat g shopping beli baju untuk CNY hari ni (10/02/2013).

Pink akak hari ni..memang feminine hahaha malu akak~

InsyaAllah hari ni family aku akan g melawat rumah Uncle Ah Fatt aku kat Klang. Kali ni Wan dengan Achik aku pun ikut skali..oh hajat Azrain nak meraikan CNY tahun ni dengan keluarga aku pun terbatal sebab budak tu ade hal..huhu xpe len kali pun ko boleh datang okay?

Semalam gak aku beli lagi 2 novel..novel 'Amir Minah Macho' telah aku habiskan semalam..bagus novel tu banyak nilai2 Islamic dalam novel tu..tahnniah buat penulis.

Isyarat S.O.S. nampaknya perlu dihantar tapi aku x tahu ke mana arahnya isyarat itu harus kuhantar...

2 comments:

Yuyu Ichigo said...

hai....
saya nk tnya either u jual tak novel amir minah macho...???
saya bermint nk beli novel terpakai ni....

saya pun ada jual novel terpai...
just visit my page...
http://www.facebook.com/pages/Novelterpakai_sell/569561333057175?fref=ts

Norlyana Nasrin said...

@Yuyu Ichigo hai..
maaf saya x nak jual sebab saya baru je beli minggu lepas..

oh ok insyaAllah saya lawat page awak (^-^)

There was an error in this gadget