Wednesday, February 27, 2013

Hari ini~


Dimulakan dengan agak awal tapi still malas2 dan g baring2 kat bilik kakak melayan Alisa yang dok tengok Scent of a Woman tanpa suara..huhu file dalam bentuk mkv so x disupport plak dengan audio codec kat TV besau kakak aku tu maka kami tengok cerita bisu...xpe tengok lakonan Lee Dong Wook, Kim Sun Ah dengan Uhm Ki Joon tanpa suara pun boleh feel tau~ meleleh2 air mata kat tang sedih tu..


Disebabkan terlalu asyik melayan drama korea bisu, Alisa hampir2 kena tinggal dengan bas sekolah hahahaha sengal punya adik..punyalah kelam kabut budak tu "Eh cepat gila bas datang! Yana tolong isikan air dalam botol bola keranjang!" xleh blah sempat lagi jadi diktator..kesian punya pasal aku turutkan je "Isi jangan penuh sangat!" eh2 banyak la ko punya arahan! Nak mendajalkan adik punya pasal aku isi sikit lagi nak penuh hahahah~ "La ko isi penuh la! Berat beg aku nanti!"(Alisa) "Mana ade penuh?! Ko bawa jela" jawab aku sambil gelak jahat~

Hari ni aku dengan sahabat baik aku akan bersama2 menuntut duit bantuan dari kerajaan pemerintah skang. Huhu ayat xleh blah. Amik jela dah rezeki lagipun memang dah jadi kewajipan dia kan? Aku g dengan Jed & adik dia, Emi..lepas Zohor jela g amik sebab Jed pun kerja setengah hari hari ni..g dengan Jed mesti best dari g sorang2 & mati kutu kat situ huhu...kurang2 banyak topik kitorang boleh borak sambil gelak2 macam makcik2 kikiki~ x bersopan sungguh...

Oh Hershey Special Dark Choco~
Maybe gak hari ni adik aku si Nadirah balik dari bercuti. Hmm ntah dia ingat ke x dengan pesanan coklat aku..baju pun ntah macam mana la dia kemas..haih adik yang x menyenangkan hati perut (ayat Koh Saerah aku) yela asyik dok risau dengan dia..teringat yang dia pernah tinggalkan heater yang aku belikan ke dia kat tempat dulu dia praktikal..hmm apa da..apa2 pun doakan dia selamat kembali..

Okay la aku rasa ni je kot yang aku rasa nak taip..len kali aku update lagi ye? (^-^)v

p/s: sebenarnya dalam Scent of a Woman tu aku lagi suka watak Doktor Chae Eun Sook lakonan Uhm Ki Joon dari Kang Ji Wook (Lee Dong Wook) huhuhu~
Uhm Ki Joon

No comments:

There was an error in this gadget