Sunday, March 31, 2013

Hi guys!

comel je~

Okay esok dah kerja. Dari semalam sebenarnya aku nak update blog novel aku tapi terbantut sebab adik aku on9 lama sangat. Aku yang mengantuk terus tertido kot!

Jadi hari ni aku update 2 bab untuk setiap novel. Take a good read guys!

Sila baca Kisah Kita dan Isteriku Ratu Ais

Kalau ada rasa macam ntah apa-apa ke apa sila beritahu aku..hehe sebenarnya aku rasa malu teramat sangat bila buat novel pasal orang yang dah kahwin sebab aku xtau lah weh macam mana perasaan tu..tapi..aku rujuk pengalaman membaca novel aku dulu-dulu huhuhuu malu~~~oklah minggu depan aku akan update lagi blog novel aku tu..semoga kalian suka dengan tulisan aku okay? doakan yang terbaik untuk aku...

No comments:

There was an error in this gadget