Monday, March 11, 2013

World's Deadliest Horror Villain

World's deadliest horror villain
souce: 9gag 

Huhu dulu waktu kecil family aku takutkan aku dengan penjenayah nama Kalimuthu. Huhu itu pun boleh buat aku dok diam dalam rumah. Tapi..lepas 30minit aku dah lupa dan terus keluar main balik hehehe~
Macam-macam da..tapi seriously yang Chucky tu pun boleh buat aku tutup mata bila tengok movie dia, Child's Play. Walaupun makin lama makin mengarut cerita tu.

Pernah tak korang tengok ceita Evil's Death? Cerita tu buat aku menyorok dalam almari baju parent aku tapi..bila dah masuk dalam almari tu lagi tambah takut heheheh~ perangai sengal kanak-kanak~

Okay la aku rasa ni je kot aku nak membebel heheh adios!

No comments:

There was an error in this gadget