Monday, April 29, 2013

Update Masa Rehat~


Hehe baru lepas makan kat cafe SSM dengan rakan sekerja yang lain..alhamdulillah kenyang (^-^)

Sepanjang waktu cuti (Sabtu dan Ahad) aku habiskan dengan melepak, membaca novel dan menulis novel sendiri..huhu typical me right?

Adik ajak teman wan g Perak pun aku menolak sebab ntah dengan badan x berapa nak sihat ni, memang malas sikit nak bergerak g mana2..

Skang ni pun still batuk2 dan selsema..huhu sengau suara akak you know? Hehehe~

Sila lawat blog novel yang telah diupdate Sabtu dan Ahad lepas k? Kisah Kita dan Isteriku Ratu Ais

Oh hari Ahad ni (5/5/2013) merupakan hari mengundi jadi yang boleh mengundi tu sila-silalah mengundi okay?

p/s: dah tekadkan hati..kini cuma perlu memangkah (^-^)

No comments:

There was an error in this gadget