Friday, May 31, 2013

David Guetta ft Sia - Titanium

taken from periodictable.com  

Song that might give you some encouragement~ enjoy..

[Sia:]
You shout it out,
But I can't hear a word you say
I'm talking loud not saying much
I'm criticized but all your bullets ricochet
You shoot me down, but I get up

[Chorus:]
I'm bulletproof, nothing to lose
Fire away, fire away
Ricochet, you take your aim
Fire away, fire away
You shoot me down but I won't fall
I am titanium
You shoot me down but I won't fall
I am titanium

[Sia:]
Cut me down
But it's you who'll have further to fall
Ghost town and haunted love
Raise your voice, sticks and stones may break my bones
I'm talking loud not saying much

[Chorus:]
I'm bulletproof, nothing to lose
Fire away, fire away
Ricochet, you take your aim
Fire away, fire away
You shoot me down but I won't fall
I am titanium
You shoot me down but I won't fall
I am titanium
I am titanium
I am titanium

[Sia:]
Stone-hard, machine gun
Firing at the ones who run
Stone-hard as bulletproof glass

[Chorus:]
You shoot me down but I won't fall
I am titanium
You shoot me down but I won't fall
I am titanium
You shoot me down but I won't fall
I am titanium
You shoot me down but I won't fall
I am titanium
I am titanium

taken from: azlyrics.com

Sunday, May 26, 2013

Kisah Tentang Kesedihan dan Kucing



Kisah ini berlaku semalam. Hari yang aku mulakan dengan melarikan diri dari rumah. Lari la sangat..aku bangun agak awal dan terus bersiap-siap untuk keluar. Terpegun aku apabila aku melihat adik ketiga aku, Nadirah yang sudah bangun dan enak mengunyah Koko Crunch. Budak tu bukan selalu bangun awal tapi kenapa hari ni?

Sesudah memakai tudung dan menyarungkan stoking, mama aku keluar dari bilik.

"Nak pergi mana?" tanya mama.

"Nak lari..tapi tak jadi sebab mama dah bangun" gumamku perlahan.

"Apa?"

"Tak ada apa-apalah, nak pergi rumah Jeddah" jawabku sambil bingkas bangun dari kerusi. Mamaku mengangguk dan masuk semula ke dalam bilik tidurnya. Aku hanya memandang sehingga kelibat mamaku hilang dari pandangan mataku.

"Tain..aku pergi dulu" Tain, nama manja aku berikan kepada Nadirah. Saja je aku panggil dia begitu sebab dengan selamba dia panggil aku Bule. Aku mencapai kunci motosikal milik ayahku dan terus melangkah keluar dari rumah. Tanganku ada sebuah beg plastik yang sarat dengan novel Melayu.

Di tingkat bawah apartment, aku menghidupkan motosikal Modenas GT128. Motor milik ayahku itu berjaya dihidupkan dengan sekali percubaan..alhamdulillah. Terus aku memasukkan gear dan motor itu meluncur meninggalkan apartment yang diduduki oleh keluarga dengan agak laju. Err..tabiat lama sukar dibuang.

Tiba sahaja di rumah Jeddah, aku terus memberikan salam kepada Jeddah yang sedang sibuk mengemas perkarangan rumahnya. Rumah teres dua tingkat itu aku masuk dengan membawa motorku dan terus aku memarkirkan motorku diperkarangan rumah Jeddah.

"Jed.." ucapku sedih.

"Eh masuk-masuk" pelawa Jeddah dengan senyuman yang tak lekang dibibir. Aku bawa sekali novel-novel yang ingin dipinjam oleh Jed didalam beg plastik Tesco. Jeddah terus mengambil novel-novelku yang pernah dipinjam olehnya.

"Tak payah kelam-kabut sangat sebab lambat lagi aku nak balik" terangku lemah. Aku melabuhkan punggung diatas kerusi yang diperbuat oleh kayu jati diruang tamu rumah sahabatku itu.

"Kau duduk dululah, aku nak kemas-kemas ni" kata Jeddah dengan tangan yang rancak mengemas dan menyusun barang-barang.

"Sorrylah, aku tak malu duduk je padahal kau sibuk mengemas" tuturku lemah. Perasaan aku yang sedang berbaur-baur cuba aku tenangkan sebaik mungkin.

"Takpe-takpe" balas Jeddah. Dia faham dengan perasaan yang menghambat diriku sekarang. Aku dan Jeddah. Aku memang senang bercerita apa sahaja dengan dia. Dia seorang pendengar yang baik dan sering memberikan pendapat yang boleh diguna pakai.

Sementara menunggu Jeddah mengemas, aku hanya duduk terpaku di kerusi itu. Sedang aku melayan perasaan, seekor anak kucing milik Jeddah mendekatiku. Padamulanya dia cuma menghidu kakiku yang masih berstoking. Aku mengacah kucing itu dengan menggerakkan jari-jari kakiku. Ketahuilah aku tak tahu cara bermanja dengan kucing. Anak kucing itu makin berani dan teus memanjat naik keatas kakiku dan duduk diribaanku. Aku mengusap-usap kepala dan bawah dagu kucing itu. Err aku selalu nampak orang buat jadi aku tiru. Bila aku berhenti mengusap, anak kucing itu akan memandang ke wajahku tanda menyuruh aku membelainya. Jadi aku habiskan masa bermain dengan anak kucing itu. Oh aku juga mengacahnya dengan kunci motosikal ayahku.

Selesai mengemas, Jeddah mengambil tempat disebelahku. Aku terus menceritakan perkara yang membuatkan aku susah hati kepada sahabatku itu. Mataku bergenang namun tangisan itu cuba aku tahan sebaik mungkin. Jeddah memberikan nasihat dan sememangnya dia faham dengan perasaan aku. Anak kucing itu masih setia diribaanku. Manja betul..tadi ketika aku keseorangan apabila Jeddah sibuk memasak dan menangis bila memikirkan masalahku, anak kucing itu bagaikan faham dengan kegusaranku dan terus mendekatiku.

"Kau dah makan ke belum?" tanya Jeddah setelah tamat sesi luahan perasaan.

"Belum, bangun je terus mandi dan datang sini" jawabku jujur.

"Jom makan, aku tak tahu la breakfast ke lunch ni" kata Jeddah sambil ketawa. Hehehe bunyi ketawa dia memang lain dari orang lain begitu juga dengan tempikan nyaringnya.

Aku dihidangkan dengan mee goreng dan air milo. Dalam keadaan tertekan, tiga pinggan mee goreng juga aku bantai. Kenyang tu tak usah ceritalah. Kebetulan malam sebelumnya aku tak makan dek tekanan perasaan.

"Sorry Jed, dahlah tak tolong apa-apa. Dengan tak malu aku bantai pula makan kat rumah kau"

"Alah kau nak malu apa? Macam tak biasa dengan aku je. Nazira, dia cakap segan sebab makan" Sengaja Jeddah mengamit tumpuan Nazira yang seronok makan sambil menonton televisyen.

Selesai makan, aku dan Jeddah membantu Nazira mengisi borang dalam talian untuk rayuan UPU. Setelah itu kami menonton filem Pitch Perfect. Cerita itu memang menarik dan berjaya menghiburkan hatiku yang lara. Aku sempat juga berhenti untuk solat Zohor dibilik Jed. Sesudah Pitch Perfect, kami menonton The Odd Life of Timothy Green. Cerita yang sangat menarik dan berjaya membuatkan aku menangis-nangis didepan laptop milik adik Jeddah, Fitri.

Aku pulang ke rumah yang kosong pada pukul 5 petang. Kosong kerana adik beradik dan mama aku ke Jusco. Ayahku pula pergi memancing sejak dari pagi tadi dan hanya pulang pada hari Ahad. Aku segera mengerjakan solat Asar. Usai solat, aku membuka laptop milik kakakku dan mula mengupdate novel. Novel merupakan terapi buatku sekarang. Aku menulis cerita bahagia supaya hatiku sedikit senang. Sekurang-kurang novel boleh buat aku tersenyum. Mama dan adik beradikku pulang tak lama selepas aku membuka laptop. Sepeti biasa, Tain yang bising berjaya menganggu suasana tenangku. Hmm layankan aje.

p/s: sila lawat blog novel aku; Kisah Kita dan Isteriku Ratu Ais

Friday, May 24, 2013

Astrid - Tentang Rasa

Aku suka lagu ni sejak pertama kali aku dengar..mungkin aku dengar lambat skit dari orang lain tapi..apa-apa pun aku suka lagu ni..




Aku tersesat menuju hatimu
Beri aku jalan yang indah
Izinkanku lepas penatku
Tuk sejenak lelap di bahumu

*
Reff:
Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Semoga cinta kita kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya

Tentang cinta yang datang perlahan
Membuatku takut kehilangan
Kau titipkan cahaya terang
Tak padam didera goda dan masa

Repeat reff [2x]
Dapatkah selamanya kita bersama
Menyatukan perasaan kau dan aku
Dapatkah selamanya kekal abadi
Sesampainya akhir nanti selamanya


Wednesday, May 22, 2013

Take me home


Lagu pertama yang aku boleh main pakai music keyboard kat rumah aku..

Sekarang ni aku rasa ak menghilangkan diri buat sementara waktu..aku nak pergi suatu tempat dimana aku boleh tetapkan balik niat dan selami erti hidup yang sebenarnya..ayat macam apa ntah tapi ni apa yang aku rasa.

Macam nak pergi tinggal jauh skit dan belajar balik benda-benda yang patut aku tahu...hmm

Monday, May 20, 2013

Ambil cuti



Balik dari kerja hari Sabtu tu badan aku dah semacam. Hingus berjurai-jurai..nasib baik aku ni jenis bawa handkerchief selalu kalau x mau naya..

Amoi tu minta aku balik lambat untuk tutup PC tapi aku cakap xnak sebab aku dah betul-betul x tahan dan memang aku nak balik rehat..lantak kau lah wahai amoi~ bos aku pun tunjuk keprihatinan yang x boleh blah mungkin disebabkan aku yang macam zomba kot hari tu..siap suruh aku balik nanti tidur, makan ubat dan vitamin C huhu thanks la boss..

Balik tu nasib baik tren x meragam dan alhamdulillah sampai Rawang dengan jayanya..sampai-sampai aku tunggulah family aku datang menjemput..tunggu punya tunggu last-last dorag suruh aku tunggu kat Bank Islam..maka aku kena lintas jalan raya yang agak sesak seorang huhu..jangan risau akak okay~ sah otak aku x betul dah ni..

Alhamdulillah, time aku lintas tu kenderaan berhenti sebab jammed dan aku dapat lintas dengan senang dan selamat..syukur sangat Allah permudahkan segalanya untuk akak..jadi aku pun tunggulah dekat area Bank Islam tu..sempat juga seorang amoi ni bagi aku katalog percuma Satinni..aku yang dok kesian kat dia dok hulur tapi orang lain buat x tau maka aku amik jela..kurang-kurang hilang bosan aku sekejap sementara tunggu family aku..

Sampai-sampai je mereka..terkejut aku tengok CRV ayah aku tu penuh..mana taknya semua dok gedik mengikut + ayah dan mama aku baru lepas shopping groceries..perghh abislah..lisa yang umur 13 tahun tu kena duduk depan dengan mama aku..Wani yang kurus kering tu boleh pula berbaring sambil dipangku kakak aku dan Nadirah..hehe sebenarnya aku dengan ayah aku je yang selesa dalam kereta tu aku rasa hahaha~ memang lawak.kereta lain pun pandang pelik je dengan kepadatan kereta kitorang huhu nasib baik x kena tahan polis sebab terlebih muatan hahaha~

Balik je aku terus ambil wuduk dan solat Zohor..kepala aku dah start berdenyut dan oksigen mula berkurangan sebab hidung tersumbat..konon..aku bernafas pakai mulut da..malam tu aku anta mesej kat Azrain beritahu yang aku x dapat keluar dating dengan dia ari Ahad tu..kecewa kawan tu tapi nak buat macam mana dah aku sakit..

Sepanjang minggu ni aku habiskan dengan banyakkan berehat dan update novel sikit-sikit..nak lepas gianlah katakan..ubat tu aku telan lebih sikit dos tapi...

Pagi tadi aku bangun untuk g kerja macam biasa..badan aku rasa berat sangat dan kepala aku rasa weng maka aku terus g mandi sebab nak solat Subuh lagi..selesai solat, aku rasa semacam..terus aku buat keputusan aku x boleh pergi kerja hari ni..agak-agaklah kang pengsan kat KL Sentral tu sapa nak tolong? Bak kata kawanku Azrain, orang tolong tengok jela..hmm sabar jela..aku pun beritahu parent aku dan mereka2 yang berkaitan yang aku xleh datang kerja..lepas tu apa lagi, aku sambung tidur sebab badan aku betul2 perlukan rehat sekarang..bangun je tadi nak dekat pukul 10 jugalah..badan dah rasa okay sikit just kepala je semacam..maka aku buka laptop untuk update novel aku..dalam keadaan x berapa nak betul, siaplah juga satu bab..tu aku cakap kalau ada apa-apa kesilapan sila beritahu..

Okaylah aku rasa sampai sini je aku merapu. Sila lawat blog novel Kisah Kita dan Isteriku Ratu Ais

Saturday, May 18, 2013

Pagi Sabtu (^-^)

http://images5.fanpop.com/image/photos/25600000/Rilakkuma-rilakkuma-25606030-1024-768.jpg
Bestnye mereka relax..




Ini pagi wa kilija woo..manyak sedih. Sepatutnya boleh golek-golek atas katil tetiba pula semalam aku dimaklumkan kena kerja hari ni, Ceit!! Sebenarnya kalau tak kerja pun aku dah rancang nak keluar dating dengan Azrain yang sekarang tengah praktikal kat Putrajaya. Hmm abis rancangan koh! Jadi esok jela aku g dating dengan budak tu.


Jadi pagi ni aku bangun macam biasa, dan terus pergi mandi sebelum solat Subuh. Ini habit ye..dah lepas mandi bersiaplah aku dengan gaya biskut lemau..mana tak lemaunya aku rasa malas giler-giler korang tau! Pukul 7.10am aku keluar dari rumah..huhu kesian ayah aku kena merempit lagi pepagi Sabtu sebab nak hantar anak dia ni g stesen KTM Rawang.

Aku sampai stesen KTM dalam pukul 7.18am gak la..ikut jam KTM. So aku tunggu la dengan relax ingatkan pukul 7.30am ada tren len. Tengah aku dok layan blues tetiba aku terpandang skrin yang menunjukkan tren ke Sungai Gadut pukul 7.45am. Aik!! Oh kalau bukan hari bekerja dia gap 30minit ke? Hadui!!!! Pening kepala aku + stress sebab takut lambat. Aku ni bab punctuality memang aku strict giler sebab aku paling benci orang lambat jadi aku pun x mau lambat ada faham? Maka aku dok tenangkan fikiran sambil belek kaki sendiri..ceit! Baru aku perasan yang aku pakai stoking terbalik huhuhuh....biar jela takkan nak tukar kat tengah-tengah ramai orang tu..

Sekali pukul 7.45am pihak KTM buat pengumuman yang tren akan lewat. Aku makin berasaplah weh..gelisah punya pasal aku terus berdiri lagipun dah naik kebas pungung sebab duduk dari tadi. Sekali time aku bangun, aunty India yang dok sebelah aku menggelabah bangun sekali sebab ingatkan tren dah sampai..huhu nak tergelak tapi disebabkan aku tengah bengang maka aku tahan je, nak-nak pulak punya best aunty tu terus nak berdiri depan aku..aik nak potong Q ke apa? Padahal bayang tren pun xde. Bila tengok xde tren, aunty tu blah g cari tempat duduk balik..huhu sapa suruh ikut aku?

Pukul 7.55am macam tu barulah tren sampai dan..manusia-manusia xde sivik ni dok berkerumun nak naik tren tapi x reti-reti nak beratur..oh ini juga kepantangan aku. Aku tak suka manusia xde kesedaran sivik ye? Beratur bila nak naik tren itu kan nampak lebih kemas dan bertamadun dari dok berebut macam barbarian..oh bila dah dalam tren tu kalau nampak ada makcik ke pakcik tua ke silalah bagi tempat duduk sebab mereka lebih memerlukan..oh x lupa juga kepada akak-akak yang mengandung ke bawa baby ke..bagi mereka duduk. Janganlah nak pentingkan diri je!

Okay berbalik kepada cerita aku, dalam tren aku punyalah gelisah sampai tak boleh tidur..well habit sekarang, tidur sebaik sahaja tren bergerak hahahah~ sengal..tapi risau punya pasal sampai x boleh tidur akak you know? Sampai-sampai je kat KL Sentral, aku terus memecut..nak cepat sangat aku naik la escalator tapi...adui lembab pulak! Orang kat depan-depan aku pulak block laluan kiri untuk mereka yanghendak memecut seperti aku..haih sabar jela..dah sampai tingkat atas aku tunjuk tiket mingguan aku sambil lari-lari..huhu lantaklah orang nak kata apa, aku dah lambat faham!

Maunya pukul 8.55am jugaklah aku sampai ofis..penat tak usah ceritalah..kelam-kabut aku pagi ni. Okay untuk hari ni aku ditugaskan untuk jadi receptionist sementara. Maka aku gilir-gilir dengan satu amoi ni untuk jaga kaunter receptionist ni. Jadi aku jaga dua jam (9-11am), dia pula dua jam (11-1pm). Banyak cantik pula amoi ni tetiba nak aku jaga 3 jam dan dia sejam je..amboi aku terus cakap tak nak walaupun pangkat dia lagi tinggi dari aku, Ada aku kisah?! Ingat ikut sedap kau je nak tukar-tukar? Ikutkan perempuan bertudung tak dibenarkan langsung duduk kat tempat receptionist ni..entahlah company ni punya rules, aku lantakkan je.Aku just ikut arahan yang aku dapat je..dah suruh aku dok tempat receptionist aku dok je dengan tudung masih dikepala okay..sampai mati pun aku takkan buka tudung aku semata-mata nak ikut undang-undang manusia sengal ni.

Jadi hari ni aku akan kerja sampai pukul 1. Doakan semuanya berjalan dengan lancar..insyaAllah.

p/s: panjang giler entry..cover sebab tak update banyak hari hehehe..oh layankan je lagu-lagu Cina yang aku letak kat dalam blog ni..bila lagi korang nak belajar bahasa Cina? Teehee (^-^)v
okay sila lawat blog novel akak Kisah Kita dan Isteriku Ratu Ais ..insyaAllah petang tak pun malam ni akak update

Friday, May 17, 2013

Rainie Yang 楊丞琳 - Li Xiang Qing Ren 理想情人




穿 上 洋 装 看 着 手 表 

chuān shàng yáng zhuāng kàn zhe shóu biǎo

时 间 快 到 心 碰 碰 的 跳 
shí jiān kuài dào xīn pèng pèng de tiào
和 你 的 第 一 次 约 会 来 临 了 
hé nǐ de dì yí cì yuē huì lái lín liǎo
金 色 的 阳 光 洒 满 人 行 道 
jīn sè de yáng guāng sǎ mǎn rén xíng dào
换 了 新 唇 膏 把 头 发 弄 好 
huàn le xīn chún gāo bǎ tóu fa nòng hǎo
要 你 看 到 我 的 好 
yào nǐ kàn dào wǒ de hǎo
喜 欢 看 你 走 路 充 满 自 信 
xǐ huan kàn nǐ zǒu lù chōng mǎn zì xìn
说 话 时 候 你 的 专 注 眼 神 
shuō huà shí hou nǐ de zhuān zhù yǎn shén
温 柔 的 表 情 笑 容 里 的 天 真 
wēn róu de biǎo qíng xiào róng lǐ de tiān zhēn
我 相 信 找 不 到 有 比 你 更 好 的 人 
wǒ xiāng xìn zhǎo bú dào yǒu bǐ nǐ gèng hǎo de rén
你 心 里 理 想 情 人 是 几 分 
nǐ xīn lǐ lí xiǎng qíng rén shì jǐ fēn
是 否 也 会 有 我 的 份 
shì fǒu yě huì yǒu wǒ de fèn



好 想 知 道 你 的 100 分 

hǎo xiǎng zhī dào nǐ de 100 fēn
会 给 怎 样 的 人 
huì gěi zěn yàng de rén
亲 爱 的 你 不 要 再 陌 生 
qīn ài de nǐ bú yào zài mò shēng
增 加 我 戏 份 
zēng jiā wǒ xì fèn
我 想 问 亲 爱 的 你 把 感 情 升 等 
wǒ xiǎng wèn qīn ài de nǐ bǎ gǎn qíng shēng děng
朋 友 变 成 情 人 
péng you biàn chéng qíng rén
可 不 可 以 告 诉 我 标 准 
kě bu ké yǐ gào su wǒ biāo zhǔn
不 要 让 我 一 直 等 
bú yào ràng wǒ yì zhí děng
喜 欢 看 你 走 路 充 满 自 信 
xǐ huan kàn nǐ zǒu lù chōng mǎn zì xìn
说 话 时 候 你 的 专 注 眼 神 
shuō huà shí hou nǐ de zhuān zhù yǎn shén
温 柔 的 表 情 笑 容 里 的 天 真 
wēn róu de biǎo qíng xiào róng lǐ de tiān zhēn
lyricsalls.blogspot.com
我 相 信 找 不 到 有 比 你 更 好 的 人 
wǒ xiāng xìn zhǎo bú dào yǒu bǐ nǐ gèng hǎo de rén
你 心 里 理 想 情 人 是 几 分 
nǐ xīn lǐ lí xiǎng qíng rén shì jǐ fēn
是 否 也 会 有 我 的 份 
shì fǒu yě huì yǒu wǒ de fèn



好 想 知 道 你 的 100 分 

hǎo xiǎng zhī dào nǐ de 100 fēn
会 给 怎 样 的 人 
huì gěi zěn yàng de rén
亲 爱 的 你 不 要 再 陌 生 
qīn ài de nǐ bú yào zài mò shēng
增 加 我 戏 份 
zēng jiā wǒ xì fèn
我 想 问 亲 爱 的 你 把 感 情 升 等 
wǒ xiǎng wèn qīn ài de nǐ bǎ gǎn qíng shēng děng
朋 友 变 成 情 人 
péng you biàn chéng qíng rén
可 不 可 以 告 诉 我 标 准 
kě bu ké yǐ gào su wǒ biāo zhǔn
不 要 让 我 一 直 等 
bú yào ràng wǒ yì zhí děng
听 着 那 时 间 滴 答 的 走 
tīng zhe nà shí jiān dī dā de zǒu
对 街 的 你 在 点 头 
duì jiē de nǐ zài diǎn tóu
好 像 一 个 梦 渐 渐 走 到 我 前 头 
hǎo xiàng yí gè mèng jiàn jiàn zǒu dào wǒ qián tou



好 想 知 道 你 的 100 分 

hǎo xiǎng zhī dào nǐ de 100 fēn
会 给 怎 样 的 人 
huì gěi zěn yàng de rén
亲 爱 的 你 不 要 再 陌 生 
qīn ài de nǐ bú yào zài mò shēng
增 加 我 戏 份 
zēng jiā wǒ xì fèn
我 想 问 亲 爱 的 你 把 感 情 升 等 
wǒ xiǎng wèn qīn ài de nǐ bǎ gǎn qíng shēng děng
朋 友 变 成 情 人 
péng you biàn chéng qíng rén
可 不 可 以 告 诉 我 标 准 
kě bu ké yǐ gào su wǒ biāo zhǔn
不 要 让 我 一 直 等 
bú yào ràng wǒ yì zhí děng



Dressing up nicely
I looked at the watch anxiously

My heart was beating fast 
As the time approached

This is my first date with you

The golden ray of sunlight poured on the sidewalk

I’ve changed a new lipstick and set my hair
For you to see the goodness in me

I like the confidence you have when you walk

Your attentive look when you speak
Your gentle expression and your innocent smile

I believe 

I can never find a better person than you
How is your ideal lover in your heart?
Will I be qualified?



I really wanna know 

What kind of girls can get your perfect marks
My dear, please let me play a more important role in your life
I wanna ask, my dear, when you prepare to enhance the relationship
From friends to couple
Can't you please
Tell me your benchmark, so I won’t wait in vain



I like the confidence you have when you walk

Your attentive look when you speak
Your gentle expression and your innocent smile

I believe 

I can never find a better person than you
How is your ideal lover in your heart?
Will I be qualified?



I really wanna know 

What kind of girls can get your perfect marks
My dear, please let me play a more important role in your life
I wanna ask
My dear, when you prepare to enhance the relationship
From friends to couple
Can't you please
Tell me your benchmark, so I won’t wait




I heard the sound of the footsteps of time

You nodded to me from the opposite street
And walked towards me slowly
Everything was like a dream



I really wanna know 

What kind of girls can get your perfect marks
My dear, please let me play a more important role in your life
I wanna ask
My dear, when you prepare to enhance the relationship
From friends to couple
Can't you please 
Tell me your benchmark, so I won’t wait in vain



Thursday, May 16, 2013

Wilber Pan - 不得不爱 Bu De Bu Ai



天天都需要你爱,

我的心思有你猜

I love you

我就是要你让我每天都精彩
天天把他挂嘴边,到底什么是真爱
I love you ,
到底要几分钟比我的想象更快.
是我们感情丰富太慷慨,还是有上天安排, 
是我们本来就是那一派,还是舍不得太乖, 
是那一次约定了没有来,让我哭得像小孩, 
是我们急着证明我存在,还是不爱会发呆, 
OH!BABY
不得不爱 否则快乐从何而来
不得不爱 否则悲伤从何而来
不得不爱 否则我就失去未来
好象身不由己不能自己很失败
可是每天都过得精彩
天天都需要你爱,我的心思有你猜 
I love you
我就是要你让我每天都精彩 
天天把他挂嘴边,到底什么是真爱 
I love you ,
到底要几分钟比我的想象更快.
I ASK GIRLFRIEND HOW YOU BEEN
来去了几回我从来没有想过爱情会变的如此无奈是命运吗
难道难过是上天的安排 没办法天天的每天的心思到底有谁来陪我成心
你诚意但周围扰人环境始终让我们无法在这里自由相恋我精彩
你发呆两颗心不安的摇摆应该有的未来是否真那么的无法期待舍不得再伤害YOU'RE MY GIRL MY GIRL MY FRIEND HOW MUCH I LOVE YOU SO SO MUCH
看着你哀愁要我如何怎么承受面对I'M SORRY YOU'RE MY SWEETHEARTMY LOVE MY ONE @ ONLY BABY
不得不爱
否则快乐从何而来
不得不爱 否则悲伤从何而来
不得不爱 否则我就失去未来
好象身不由己不能自己很失败
可是每天都过得精彩
天天都需要你爱,
我的心思有你猜
I love you 我就是要你让我每天都精彩天天把他挂嘴边,
到底什么是真爱
I love you ,
到底要几分钟比我的想象更快.
会不会有一点无奈
会不会有一点太快
可是你给我的爱,让我养成了依赖,
心中充满爱的节拍
天天都需要你爱,我的心思有你猜
I love you 我就是要你让我每天都精彩天天把他挂嘴边,
到底什么是真爱I love you ,到底要几分钟比我的想象更快.



                                                               tian tian dou xu yao ni ai
wo de xing shi you ni cai,

I love you,
wo jiu shi yao ni rang wo mei tian dou jing cai
tian tian ba ta gua zhui bian
dao di shen me shi zhen ai
I love you
dao di you ji fen shuo de bi xiang xiang geng kuai

shi wo men gang qing feng fu tai kang kai
hai shi shang tian ang pai
shi wo men ben lai jiu shi na yi ban
hai shi she bu de tai guai
shi na yi chi yue ding le mei you lai
rang wo ku de xiang xiao hai
shi wo men ji zhe zheng ming wo chun zai
hai shi bu ai hui fa dai

baby
bu de bu ai, bu zhi kuai le chong he er lai,
bu de bu ai, fang xia bei shang chong her er lai,
bu de bu ai, fou zhi wo jiu shi qu wei lai

hai xiang shen me you qi bu neng zhi ji shi bai
ke shi mei tian dou guo de jing cai
tian tian dou xu yao ni ai
wo de xing zhi you ni zai
I love you
wo jiu shi yao ni rang wo mei tian dou jing cai

tian tian ba ta gua zhui bian
dao di shen me shi zhen ai
I love you
dao di you ji fen shuo de bi xiang xiang geng kuai

RAP :
I ask gal fren how you been
lai qu le ji hui
wo chong lai mei you xiang guo ai qing hui bian de ru chi wu nai,
shi ming yun ma, nan dao nan guo shi shang tian de an pai,
mei ban fa,
tian tian de mei tian de xing shi dao di you shui lai pei,
wo cheng xin, ni cheng yi
dan zhou wei rao ren huan jin shi zhong rang wo men wu fa zai zhi li zhi you xiang lian
wo jin cai, ni fa dai,
liang ke xin bu an de yao bai,
ying gai you de wei lai,
shi fou zhen ne na me wu fa qi dai
she bu de zai shang hai,
you're my girl my girl my friend
how much I love you so so much
kan zhe ni ai chou
yao wo ru he zhen me cheng shou mian dui
I'm sorry you're my sweetheart
my love
my one and only baby

hui bu hui you yi dian wu nai
hui bu hui you yi dian tai kuai
ke shi ni gei wo de ai
rang wo yang cheng le yi lai
xing zhong chong man ai de jie pai
tian tian dou xu yao ni ai
wo de xing shui you ni zai
I love you
wo jiu shi yao rang ni mei tian dou jing cai
tian tian ba ta gua zhui bian
dao di shen me shi zhen ai
I love you
dao di you ji fen shuo de bi xiang xiang geng kuai
shi wo men gang qing feng fu tai kang kai
hai shi shang tian ang pai
shi wo men ben lai jiu shi na yi ban
hai shi she bu de tai guai
shi na yi chi yue ding le mei you lai
rang wo ku de xiang xiao hai
shi wo men ji zhe zheng ming wo chun zai
hai shi bu ai hui fa dai

baby
bu de bu ai, bu zhi kuai le chong he er lai,
bu de bu ai, fang xia bei shang chong her er lai,
bu de bu ai, fou zhi wo jiu shi qu wei lai

hai xiang shen me you qi bu neng zhi ji shi bai
ke shi mei tian dou guo de jing cai
tian tian dou xu yao ni ai
wo de xing zhi you ni zai
I love you
wo jiu shi yao ni rang wo mei tian dou jing cai

tian tian ba ta gua zhui bian
dao di shen me shi zhen ai
I love you
dao di you ji fen shuo de bi xiang xiang geng kuai

RAP :
I ask gal fren how you been
lai qu le ji hui
wo chong lai mei you xiang guo ai qing hui bian de ru chi wu nai,
shi ming yun ma, nan dao nan guo shi shang tian de an pai,
mei ban fa,
tian tian de mei tian de xing shi dao di you shui lai pei,
wo cheng xin, ni cheng yi
dan zhou wei rao ren huan jin shi zhong rang wo men wu fa zai zhi li zhi you xiang lian
wo jin cai, ni fa dai,
liang ke xin bu an de yao bai,
ying gai you de wei lai,
shi fou zhen ne na me wu fa qi dai
she bu de zai shang hai,
you're my girl my girl my friend
how much I love you so so much
kan zhe ni ai chou
yao wo ru he zhen me cheng shou mian dui
I'm sorry you're my sweetheart
my love
my one and only baby

hui bu hui you yi dian wu nai
hui bu hui you yi dian tai kuai
ke shi ni gei wo de ai
rang wo yang cheng le yi lai
xing zhong chong man ai de jie pai
tian tian dou xu yao ni ai
wo de xing shui you ni zai
I love you
wo jiu shi yao rang ni mei tian dou jing cai
shi wo men gang qing feng fu tai kang kai
hai shi shang tian ang pai
shi wo men ben lai jiu shi na yi ban
hai shi she bu de tai guai
shi na yi chi yue ding le mei you lai
rang wo ku de xiang xiao hai
shi wo men ji zhe zheng ming wo chun zai
hai shi bu ai hui fa dai
baby
bu de bu ai, bu zhi kuai le chong he er lai,
bu de bu ai, fang xia bei shang chong her er lai,
bu de bu ai, fou zhi wo jiu shi qu wei lai

hai xiang shen me you qi bu neng zhi ji shi bai
ke shi mei tian dou guo de jing cai
tian tian dou xu yao ni ai
wo de xing zhi you ni zai
I love you
wo jiu shi yao ni rang wo mei tian dou jing cai

tian tian ba ta gua zhui bian
dao di shen me shi zhen ai
I love you
dao di you ji fen shuo de bi xiang xiang geng kuai

RAP :
I ask gal fren how you been
lai qu le ji hui
wo chong lai mei you xiang guo ai qing hui bian de ru chi wu nai,
shi ming yun ma, nan dao nan guo shi shang tian de an pai,
mei ban fa,
tian tian de mei tian de xing shi dao di you shui lai pei,
wo cheng xin, ni cheng yi
dan zhou wei rao ren huan jin shi zhong rang wo men wu fa zai zhi li zhi you xiang lian
wo jin cai, ni fa dai,
liang ke xin bu an de yao bai,
ying gai you de wei lai,
shi fou zhen ne na me wu fa qi dai
she bu de zai shang hai,
you're my girl my girl my friend
how much I love you so so much
kan zhe ni ai chou
yao wo ru he zhen me cheng shou mian dui
I'm sorry you're my sweetheart
my love
my one and only baby

hui bu hui you yi dian wu nai
hui bu hui you yi dian tai kuai
ke shi ni gei wo de ai
rang wo yang cheng le yi lai
xing zhong chong man ai de jie pai
tian tian dou xu yao ni ai
wo de xing shui you ni zai
I love you
wo jiu shi yao rang ni mei tian dou jing cai
baby
bu de bu ai, bu zhi kuai le chong he er lai,
bu de bu ai, fang xia bei shang chong her er lai,
bu de bu ai, fou zhi wo jiu shi qu wei lai
hai xiang shen me you qi bu neng zhi ji shi bai
ke shi mei tian dou guo de jing cai
tian tian dou xu yao ni ai
wo de xing zhi you ni zai
I love you
wo jiu shi yao ni rang wo mei tian dou jing cai

tian tian ba ta gua zhui bian
dao di shen me shi zhen ai
I love you
dao di you ji fen shuo de bi xiang xiang geng kuai

RAP :
I ask gal fren how you been
lai qu le ji hui
wo chong lai mei you xiang guo ai qing hui bian de ru chi wu nai,
shi ming yun ma, nan dao nan guo shi shang tian de an pai,
mei ban fa,
tian tian de mei tian de xing shi dao di you shui lai pei,
wo cheng xin, ni cheng yi
dan zhou wei rao ren huan jin shi zhong rang wo men wu fa zai zhi li zhi you xiang lian
wo jin cai, ni fa dai,
liang ke xin bu an de yao bai,
ying gai you de wei lai,
shi fou zhen ne na me wu fa qi dai
she bu de zai shang hai,
you're my girl my girl my friend
how much I love you so so much
kan zhe ni ai chou
yao wo ru he zhen me cheng shou mian dui
I'm sorry you're my sweetheart
my love
my one and only baby

hui bu hui you yi dian wu nai
hui bu hui you yi dian tai kuai
ke shi ni gei wo de ai
rang wo yang cheng le yi lai
xing zhong chong man ai de jie pai
tian tian dou xu yao ni ai
wo de xing shui you ni zai
I love you
wo jiu shi yao rang ni mei tian dou jing cai
hai xiang shen me you qi bu neng zhi ji shi bai
ke shi mei tian dou guo de jing cai
tian tian dou xu yao ni ai
wo de xing zhi you ni zai
I love you
wo jiu shi yao ni rang wo mei tian dou jing cai
tian tian ba ta gua zhui bian
dao di shen me shi zhen ai
I love you
dao di you ji fen shuo de bi xiang xiang geng kuai

RAP :
I ask gal fren how you been
lai qu le ji hui
wo chong lai mei you xiang guo ai qing hui bian de ru chi wu nai,
shi ming yun ma, nan dao nan guo shi shang tian de an pai,
mei ban fa,
tian tian de mei tian de xing shi dao di you shui lai pei,
wo cheng xin, ni cheng yi
dan zhou wei rao ren huan jin shi zhong rang wo men wu fa zai zhi li zhi you xiang lian
wo jin cai, ni fa dai,
liang ke xin bu an de yao bai,
ying gai you de wei lai,
shi fou zhen ne na me wu fa qi dai
she bu de zai shang hai,
you're my girl my girl my friend
how much I love you so so much
kan zhe ni ai chou
yao wo ru he zhen me cheng shou mian dui
I'm sorry you're my sweetheart
my love
my one and only baby

hui bu hui you yi dian wu nai
hui bu hui you yi dian tai kuai
ke shi ni gei wo de ai
rang wo yang cheng le yi lai
xing zhong chong man ai de jie pai
tian tian dou xu yao ni ai
wo de xing shui you ni zai
I love you
wo jiu shi yao rang ni mei tian dou jing cai
tian tian ba ta gua zhui bian
dao di shen me shi zhen ai
I love you
dao di you ji fen shuo de bi xiang xiang geng kuai
RAP :
I ask gal fren how you been
lai qu le ji hui
wo chong lai mei you xiang guo ai qing hui bian de ru chi wu nai,
shi ming yun ma, nan dao nan guo shi shang tian de an pai,
mei ban fa,
tian tian de mei tian de xing shi dao di you shui lai pei,
wo cheng xin, ni cheng yi
dan zhou wei rao ren huan jin shi zhong rang wo men wu fa zai zhi li zhi you xiang lian
wo jin cai, ni fa dai,
liang ke xin bu an de yao bai,
ying gai you de wei lai,
shi fou zhen ne na me wu fa qi dai
she bu de zai shang hai,
you're my girl my girl my friend
how much I love you so so much
kan zhe ni ai chou
yao wo ru he zhen me cheng shou mian dui
I'm sorry you're my sweetheart
my love
my one and only baby

hui bu hui you yi dian wu nai
hui bu hui you yi dian tai kuai
ke shi ni gei wo de ai
rang wo yang cheng le yi lai
xing zhong chong man ai de jie pai
tian tian dou xu yao ni ai
wo de xing shui you ni zai
I love you
wo jiu shi yao rang ni mei tian dou jing cai
RAP :
I ask gal fren how you been
lai qu le ji hui
wo chong lai mei you xiang guo ai qing hui bian de ru chi wu nai,
shi ming yun ma, nan dao nan guo shi shang tian de an pai,
mei ban fa,
tian tian de mei tian de xing shi dao di you shui lai pei,
wo cheng xin, ni cheng yi
dan zhou wei rao ren huan jin shi zhong rang wo men wu fa zai zhi li zhi you xiang lian
wo jin cai, ni fa dai,
liang ke xin bu an de yao bai,
ying gai you de wei lai,
shi fou zhen ne na me wu fa qi dai
she bu de zai shang hai,
you're my girl my girl my friend
how much I love you so so much
kan zhe ni ai chou
yao wo ru he zhen me cheng shou mian dui
I'm sorry you're my sweetheart
my love
my one and only baby
hui bu hui you yi dian wu nai
hui bu hui you yi dian tai kuai
ke shi ni gei wo de ai
rang wo yang cheng le yi lai
xing zhong chong man ai de jie pai
tian tian dou xu yao ni ai
wo de xing shui you ni zai
I love you
wo jiu shi yao rang ni mei tian dou jing cai
hui bu hui you yi dian wu nai
hui bu hui you yi dian tai kuai
ke shi ni gei wo de ai
rang wo yang cheng le yi lai
xing zhong chong man ai de jie pai
tian tian dou xu yao ni ai
wo de xing shui you ni zai
I love you
wo jiu shi yao rang ni mei tian dou jing cai




I want it, let me live a beautiful life

every day
I want to say "i love you 'every day
What exactly is the true love?
As you really love me? His words
faster than I can imagine.
Our emotions are too many and too rich?
Or this is a pre-indictment of God?
We were the other significant purchase?
Or we just can not be good om
enough?
There was a time you was not above
And that makes me cry like a baby crying
We are very anxious to prove that I
exist?
Or is why I do not like to look fizamente
for the vacuum?

I started to love it (W) If not, where can I find
my happiness?
I started to love it (W) If not, where can I find
my sadness?
the demand that I can not help you find, I
I can be myself and feel that I am a loser
But I'm having a splendid day, every day

I need your love daily
I will believe what I'm thinking
I want it, let me live a beautiful life
every day
I want to say "i love you 'every day
What exactly is the true love?
As you really love me? His words
faster than I can imagine.


have been ido and sometimes, I never thought
it
hat that love can turn into helplessness.
Isse is the destination?
is the sadness also arranged by God? I do not
I have another way.
Day after day, on whom I think every day?
I am sincere, you are sincere
In the environment that surrounds us, can never
Let us keep this freedom to love each
other
I am splendid; you with eyes fixed on this
space,
Two hearts in a swing uncertain
the future that we should have,
is really inalcansavel for us?
I do not want it more ferí
Watching their distress
How can I face the maturity?

I started to love it (W) If not, where can I find
my happiness?
I started to love it (W) If not, where can I find
my sadness?
the demand that I can not help you find, I
I can be myself and feel that I am a loser
But I'm having a splendid day, every day

I need your love daily
I will believe what I'm thinking
I want it, let me live a beautiful life
every day
I want to say "i love you 'every day
What exactly is the true love?
As you really love me? His words
faster than I can imagine.

be a bit of sadness?
This is a little faster?
But you love me of
Me leaves develop the habit of dependency
Fill the heart with the rhythm of love

I need your love daily
I will believe what I'm thinking
I want it, let me live a beautiful life
every day
I want to say "i love you 'every day
What exactly is the true love?
As you really love me? His words
faster than I can imagine
Our emotions are too many and too rich?
Or this is a pre-indictment of God?
We were the other significant purchase?
Or we just can not be good om
enough?
There was a time you was not above
And that makes me cry like a baby crying
We are very anxious to prove that I
exist?
Or is why I do not like to look fizamente
for the vacuum?
I started to love it (W) If not, where can I find
my happiness?
I started to love it (W) If not, where can I find
my sadness?
the demand that I can not help you find, I
I can be myself and feel that I am a loser
But I'm having a splendid day, every day

I need your love daily
I will believe what I'm thinking
I want it, let me live a beautiful life
every day
I want to say "i love you 'every day
What exactly is the true love?
As you really love me? His words
faster than I can imagine.


have been ido and sometimes, I never thought
it
hat that love can turn into helplessness.
Isse is the destination?
is the sadness also arranged by God? I do not
I have another way.
Day after day, on whom I think every day?
I am sincere, you are sincere
In the environment that surrounds us, can never
Let us keep this freedom to love each
other
I am splendid; you with eyes fixed on this
space,
Two hearts in a swing uncertain
the future that we should have,
is really inalcansavel for us?
I do not want it more ferí
Watching their distress
How can I face the maturity?

I started to love it (W) If not, where can I find
my happiness?
I started to love it (W) If not, where can I find
my sadness?
the demand that I can not help you find, I
I can be myself and feel that I am a loser
But I'm having a splendid day, every day

I need your love daily
I will believe what I'm thinking
I want it, let me live a beautiful life
every day
I want to say "i love you 'every day
What exactly is the true love?
As you really love me? His words
faster than I can imagine.

be a bit of sadness?
This is a little faster?
But you love me of
Me leaves develop the habit of dependency
Fill the heart with the rhythm of love

I need your love daily
I will believe what I'm thinking
I want it, let me live a beautiful life
every day
I want to say "i love you 'every day
What exactly is the true love?
As you really love me? His words
faster than I can imagine
I started to love it (W) If not, where can I find
my happiness?
I started to love it (W) If not, where can I find
my sadness?
the demand that I can not help you find, I
I can be myself and feel that I am a loser
But I'm having a splendid day, every day
I need your love daily
I will believe what I'm thinking
I want it, let me live a beautiful life
every day
I want to say "i love you 'every day
What exactly is the true love?
As you really love me? His words
faster than I can imagine.


have been ido and sometimes, I never thought
it
hat that love can turn into helplessness.
Isse is the destination?
is the sadness also arranged by God? I do not
I have another way.
Day after day, on whom I think every day?
I am sincere, you are sincere
In the environment that surrounds us, can never
Let us keep this freedom to love each
other
I am splendid; you with eyes fixed on this
space,
Two hearts in a swing uncertain
the future that we should have,
is really inalcansavel for us?
I do not want it more ferí
Watching their distress
How can I face the maturity?

I started to love it (W) If not, where can I find
my happiness?
I started to love it (W) If not, where can I find
my sadness?
the demand that I can not help you find, I
I can be myself and feel that I am a loser
But I'm having a splendid day, every day

I need your love daily
I will believe what I'm thinking
I want it, let me live a beautiful life
every day
I want to say "i love you 'every day
What exactly is the true love?
As you really love me? His words
faster than I can imagine.

be a bit of sadness?
This is a little faster?
But you love me of
Me leaves develop the habit of dependency
Fill the heart with the rhythm of love

I need your love daily
I will believe what I'm thinking
I want it, let me live a beautiful life
every day
I want to say "i love you 'every day
What exactly is the true love?
As you really love me? His words
faster than I can imagine
I need your love daily
I will believe what I'm thinking
I want it, let me live a beautiful life
every day
I want to say "i love you 'every day
What exactly is the true love?
As you really love me? His words
faster than I can imagine.

have been ido and sometimes, I never thought
it
hat that love can turn into helplessness.
Isse is the destination?
is the sadness also arranged by God? I do not
I have another way.
Day after day, on whom I think every day?
I am sincere, you are sincere
In the environment that surrounds us, can never
Let us keep this freedom to love each
other
I am splendid; you with eyes fixed on this
space,
Two hearts in a swing uncertain
the future that we should have,
is really inalcansavel for us?
I do not want it more ferí
Watching their distress
How can I face the maturity?

I started to love it (W) If not, where can I find
my happiness?
I started to love it (W) If not, where can I find
my sadness?
the demand that I can not help you find, I
I can be myself and feel that I am a loser
But I'm having a splendid day, every day

I need your love daily
I will believe what I'm thinking
I want it, let me live a beautiful life
every day
I want to say "i love you 'every day
What exactly is the true love?
As you really love me? His words
faster than I can imagine.

be a bit of sadness?
This is a little faster?
But you love me of
Me leaves develop the habit of dependency
Fill the heart with the rhythm of love

I need your love daily
I will believe what I'm thinking
I want it, let me live a beautiful life
every day
I want to say "i love you 'every day
What exactly is the true love?
As you really love me? His words
faster than I can imagine
have been ido and sometimes, I never thought
it
hat that love can turn into helplessness.
Isse is the destination?
is the sadness also arranged by God? I do not
I have another way.
Day after day, on whom I think every day?
I am sincere, you are sincere
In the environment that surrounds us, can never
Let us keep this freedom to love each
other
I am splendid; you with eyes fixed on this
space,
Two hearts in a swing uncertain
the future that we should have,
is really inalcansavel for us?
I do not want it more ferí
Watching their distress
How can I face the maturity?

I started to love it (W) If not, where can I find
my happiness?
I started to love it (W) If not, where can I find
my sadness?
the demand that I can not help you find, I
I can be myself and feel that I am a loser
But I'm having a splendid day, every day

I need your love daily
I will believe what I'm thinking
I want it, let me live a beautiful life
every day
I want to say "i love you 'every day
What exactly is the true love?
As you really love me? His words
faster than I can imagine.

be a bit of sadness?
This is a little faster?
But you love me of
Me leaves develop the habit of dependency
Fill the heart with the rhythm of love

I need your love daily
I will believe what I'm thinking
I want it, let me live a beautiful life
every day
I want to say "i love you 'every day
What exactly is the true love?
As you really love me? His words
faster than I can imagine
have been ido and sometimes, I never thought
it
hat that love can turn into helplessness.
Isse is the destination?
is the sadness also arranged by God? I do not
I have another way.
Day after day, on whom I think every day?
I am sincere, you are sincere
In the environment that surrounds us, can never
Let us keep this freedom to love each
other
I am splendid; you with eyes fixed on this
space,
Two hearts in a swing uncertain
the future that we should have,
is really inalcansavel for us?
I do not want it more ferí
Watching their distress
How can I face the maturity?
I started to love it (W) If not, where can I find
my happiness?
I started to love it (W) If not, where can I find
my sadness?
the demand that I can not help you find, I
I can be myself and feel that I am a loser
But I'm having a splendid day, every day

I need your love daily
I will believe what I'm thinking
I want it, let me live a beautiful life
every day
I want to say "i love you 'every day
What exactly is the true love?
As you really love me? His words
faster than I can imagine.

be a bit of sadness?
This is a little faster?
But you love me of
Me leaves develop the habit of dependency
Fill the heart with the rhythm of love

I need your love daily
I will believe what I'm thinking
I want it, let me live a beautiful life
every day
I want to say "i love you 'every day
What exactly is the true love?
As you really love me? His words
faster than I can imagine
I started to love it (W) If not, where can I find
my happiness?
I started to love it (W) If not, where can I find
my sadness?
the demand that I can not help you find, I
I can be myself and feel that I am a loser
But I'm having a splendid day, every day
I need your love daily
I will believe what I'm thinking
I want it, let me live a beautiful life
every day
I want to say "i love you 'every day
What exactly is the true love?
As you really love me? His words
faster than I can imagine.

be a bit of sadness?
This is a little faster?
But you love me of
Me leaves develop the habit of dependency
Fill the heart with the rhythm of love

I need your love daily
I will believe what I'm thinking
I want it, let me live a beautiful life
every day
I want to say "i love you 'every day
What exactly is the true love?
As you really love me? His words
faster than I can imagine
I need your love daily
I will believe what I'm thinking
I want it, let me live a beautiful life
every day
I want to say "i love you 'every day
What exactly is the true love?
As you really love me? His words
faster than I can imagine.
be a bit of sadness?
This is a little faster?
But you love me of
Me leaves develop the habit of dependency
Fill the heart with the rhythm of love

I need your love daily
I will believe what I'm thinking
I want it, let me live a beautiful life
every day
I want to say "i love you 'every day
What exactly is the true love?
As you really love me? His words
faster than I can imagine
be a bit of sadness?
This is a little faster?
But you love me of
Me leaves develop the habit of dependency
Fill the heart with the rhythm of love
I need your love daily
I will believe what I'm thinking
I want it, let me live a beautiful life
every day
I want to say "i love you 'every day
What exactly is the true love?
As you really love me? His words
faster than I can imagine
I need your love daily
I will believe what I'm thinking
I want it, let me live a beautiful life
every day
I want to say "i love you 'every day
What exactly is the true love?
As you really love me? His words
faster than I can imagine

I need your love I will believe what I'm thinking


There was an error in this gadget