Tuesday, January 7, 2014

Balik lambat~

Choo Sarang 

Di kala ini, tinggallah daku sendiri menanti kehadiran Puteri Nadirah untuk mengambilku pulang dari tempat kerja~ huhu....

Punyalah si Syafiq dengan Khoo dok bye-bye kat aku tadi. Yelah selalunya akak diorang ni la yang selalu nak balik awal...hahaha seronok depa gelak ke koh!

Nadirah sekarang kerja kat PJ maka aku balik dengan dia. Hmm sebenarnya ni sementara nak tunggu kereta aku so next time aku yang akan drop dia kat PJ dan terus ke Sunway. Hopefully I can get my car within this week. I need to practise my driving skill tho...yela CRV ayah gedabak bebenor, Myvi kakak plak..hmm susahlah...dia tu kang kalau aku silap sikit kang mahunya bergaduh pula..huhuhu biasalah adik beradik sengal...

So sementara menunggu adik aku ni, aku layan la variety show The Return of Superman...hehehe suka bebenor aku tengok anak Choo Sung Hoon, si Sarang tu..comelnya ya ampun!!! Pandai pula tu!! Membangkitkan semangat untuk berkahwin dan dapatkan anak cepat-cepat..ahaha macam senang je kan?

Aku ada gak buat sikit clean-up kat blog aku ni. Di mana kalau aku rasa ada entri yang tak boleh blah maka aku terus delete..hehehe bila baca balik, malu dan rasa nak hantukkan kepala ke dinding pun ada gak haha~

Okeylah, aku nak buat air sambil layan show tu heehe bye-bye~

Oh layanlah blog novel sengal tak seberapa aku Kisah Kita & Isteriku Ratu Ais


2 comments:

Nur Shazwani Mohd Sulan said...

aku pun suke kat sarang ni..comel sangatttt :)))

Norlyana Nasrin said...

@Nur Shazwani Mohd Sulan kan?!!! anak Tablo tu plak lawak + cool ahahah~

There was an error in this gadget