Saturday, January 18, 2014

Rajin Online?



Sekarang ni aku rasa aku makin rajin online..ye ke?

Yela kot..kat tempat kerja kalau takde apa-apa aku online...balik rumah kalau dah siap solat ke kalau rasa tak apa nak buat aku capai handphone ayah aku dan online..tak pun buka laptop kakak dan terus online. Apakah syndrome ini? Am I addicted to internet? Astaghfirullahalazim...

Entah kenapa macam banyak benda je nak buat bila online..err apakah? Buka je FB dok stalk status-status Inche Gabbana (Angel Pakai Gucci), Bercinta Selepas Nikah, I Luv Islam dan banyak lagi..ehey ni nak menunjuk ke apa? Okey selain daripada page Islamic, aku ada juga like page EXO, Jason Godfrey, Buku Resepi, Dragon Ball....hehe aku suka banyak benda ma...

Lagipun sekarang ni aku tak ada novel baru yang nak dibaca..alasan!!!! Banyak lagi benda yang kau boleh buat Norlyana Nasrin binti Zulkifli! Buka terjemahan Al-Quran ke? Tolong kemas rumah ke? Memasak ke? Hehehe yang memasak tu boleh kata rajin la juga hehee~

Baiklah jadi..aku nak lancarkan sehari tanpa internet pada keesokan hari (19/1/2014) kebetulan aku nak pergi melawat adik aku kat kem PLKN Benum Hill Resort esok (^-^)v

Kalau ada yang nak join cabaran ini silakan~ jangan malu-malu~

Okey sila lawat blog novel aku Kisah Kita dan Isteriku Ratu Ais. Peace out!!

p/s: Cerpen yang aku tulis Si Cacat itu Suami Aku mencatatkan jumlah bacaan tinggi..hehehe alhamdulillah..oh silalah baca cerpen My Miss Always Right pula ye hehehe~

No comments:

There was an error in this gadget