Monday, May 26, 2014

Bernovel dan Mencerpen



Bila dah nak akhir-akhir semester ni maka aku adalah masa sikit nak menulis. Baik novel atau cerpen, dua-dua benda tu sekarang merupakan cara aku nak release tension dan serius aku sebenarnya suka buat cerita yang happy ending hehe..kalau perasan semua novel(macam banyak) dan cerpen aku happy ending..

Aku tak suka sad or tragic ending sebab benda-benda macam tu akan affect emosi aku sendiri huhu...aku menulis dengan emosi~ nampak tak kesengalan aku kat situ? Buat masa sekarang memang banyak masa terluang dan Rabu ni (28/5/2014) kelas praktikal terakhir untuk semester ni..Cik Supervisa aku bakal fly ke Australia dan dia akan wasiatkan benda-benda yang dia nak aku buat sepanjang pemergian dia hahaha~ sepanjang dia xde kira akulah taiko dalam lab Microbiology tu muahahahahaha~

Okey sila lawat cerpen baru yang aku karang sebelum aku nak mengupdate novel aku tu..huhu update kali ni ambil masa sebab...errr adalah sebabnya! Hehehe maka sila enjoy cerpen Inche Pelajar VS Acik Cleaner okey?!

2 comments:

Suha Fasihah said...

He he... Samalah kita... Suka buat happy ending...

Keep on writing sis ;)
Sy akan jadi pembaca setia :)

Norlyana Nasrin said...

@Suha Fasihah hehehe kan?


Thanks Suha (^-^)
InsyaAllah selagi Allah beri rezeki untuk saya menulis insyaAllah saya akan teruskan.

There was an error in this gadget