Monday, June 16, 2014

Open Challenge aka Cabaran Terbuka..ehey~



Assalamualaikum w.b.t, Hello~

Entah kenapa saya terfikir nak buat satu cabaran. Alah bukan cabaran apa pun, saja nak beramah-tamah dengan pembaca blog. Okey perlu difahamkan yang ini hanyalah untuk suka-suka dan sekali-sekala saya nak tengok juga sisi kreatif pembaca.

Okey butir-butir cabaran!

1. Buat cerpen dalam 1000 hingga 3000 (lebih pun tak apa) patah perkataan.

2. Gunakan perkataan : pensil ajaib, pizza dan piramid

3. Tak kisah nak nak letak berapa banyak watak sekalipun (^-^)

4. Letak link anda dibahagian komen blog Isteriku Ratu Ais. Kalau ada blog sendiri memang senang tapi kalau tak ada, boleh upload ke Google document dan share link.

5. Tarikh tutup cabaran ialah 30 Jun 2014.

Macam mana? Jom? (^-^)

Sila sebarkan kepada rakan-rakan blogger yang lain supaya kita semua dapat membaca cerpen kreatif. Tentu seronok kan? Saja nak suka-suka~ (^-^)v

No comments:

There was an error in this gadget